O meni

Danijela Marković, vaš partner na putu ka zdravlju

Dobro došli na moj lični prostor, gde zdravlje i dobrobit zauzimaju centralno mesto. Ja sam Danijela Marković, strastveni praktičar klasične homeopatije sa više od pet godina intenzivnog obrazovanja i prakse, tokom kojih sam imala privilegiju da učim od svetskih velikana u homeopatiji – Iana Scholtena i Rajana Shankarana, kao i da proširim svoje znanje kroz seminare eminentnih stručnjaka poput Majka Bridžera, Roberta Petrućija, Jana Votsona i Anite Salunke.

Moje obrazovanje započelo je u Beogradu, gde sam nakon trogodišnjeg studija klasične homeopatije, pod mentorstvom naših najpoznatijih homeopata, nastavila sa dve godine specijalističkih studija. Ova putovanja su mi omogućila da duboko razumem i praktikujem homeopatiju, pružajući mi alate za podršku i lečenje ljudi na prirodan i siguran način.

Moj rad je vođen dubokom verom u moć prirode i individualnog pristupa svakom pacijentu. Ponosna sam na to što sam dosad uspešno pomogla velikom broju pacijenata da povrate zdravlje i harmoniju u svojim životima kroz homeopatiju. Svaki uspeh na putu lečenja je za mene podsetnik zašto sam izabrala ovu profesiju i šta homeopatija može da postigne kada se primenjuje sa stručnošću, empatijom i posvećenošću.

Stojim na raspolaganju svima koji traže alternativu (ili dopunu) konvencionalnom lečenju, želeći da im pružim priliku za celovito i prirodno isceljenje. Bez obzira na izazove sa kojima se suočavate, verujem da zajedno možemo pronaći put ka boljem zdravlju i dobrobiti.

Za više informacija o tome kako vam mogu pomoći, slobodno me kontaktirajte. Neka vaš prvi korak ka boljem zdravlju počne ovde, sa mnom, kao vašim pouzdanim vodičem kroz svet klasične homeopatije.

Kontakt telefon: 064 14 20 490
Email: jovanovicdanijela73@gmail.com
Facebook: Homeopatija Lena

Uklonite prepreke koje vas sprečavaju da uživate u životu koji zaista želite da živite.

Dipl. homeopata Danijela Marković

Dipl. homeopata, Danijela Marković

Call Now Button